20-11

De pups van Dot en Barney zijn ruim 2 weken oud. Ze groeien gigantisch, hebben hun oogjes en oortjes open en beginnen steeds meer "echte" hondjes te worden. Komende dagen krijgen ze ook een toiletje in hun werpkist om zo een begin te maken met de zindelijkheid. 

Inmiddels zijn de pups van Dot en Barney alweer een week oud. Het zijn heerlijke tevreden dikkertjes. Want dat kunnen we aan Dot wel overlaten;) Dot ligt ook 23-24 uur bij ze in de werpkist. Ze is super trots en is zoals altijd een heerlijke relaxte moeder. 

 

Uiteraard ben ik bevooroordeeld maar ik vind het werkelijk prachtige pups... 

Op vrijdag 4 november is Dot bevallen van 8 prachtige medium puppies. Het is Dot haar laatste nestje dus ik ga hier extra extra extra van genieten. Een dochter gaan we aanhouden om haar in de toekomst op te volgen en een dochter gaat naar een bevriende fokker. De pups worden na 7 weken toegewezen op basis van hun karakter en de wensen van de families. Ik zoek families die openstaan voor zowel de parti als de abrikoos pups. De parti's zullen meer en donkere vlekken krijgen. Dit duurt een paar weken. 

 

Moeder Dot en vader Barney