19 september

De Jaffa's zijn.....super schattig. Alles wat klein is, is altijd al schattig dus als je dan ook nog pups hebt van een mini mama dan zijn de oooeeeehhhhhss en aaaaaaaahhhhhs niet aan te slepen. Inmiddels zijn het wel "echte" hondjes. En ze zijn SNEL! Nog nooit pups van deze leeftijd gehad die al zo snel kunnen rennen. Ze kwispelen erop los, geven kusjes als de beste, vinden al het eten lekker... Kortom de ideale pups. 

27 augustus

Jaffa is op 10 augustus bevallen van 6 prachtige mini pups. 3 reutjes (2 caramel en 1 bruin) en 3 bruine teefjes. Inmiddels zijn ze al ruim 2 weken oud, hebben ze hun oogjes open... maar meer dan slapen en aan de melkbar hangen doen ze nog niet. Alle bruine pups hebben net als hun moeder een wit kinnetje en witte vlek op hun borst. 

Jaffa is mijn clowntje, tikkie gek, tikkie koppig. Ze heeft ons kleine Peanuts nestjes gekregen. De teefjes heten Pecan, Coco en Hazel en de jongens Cash, Wally en Pistachio. Op dit moment hebben wij nog 1 pup van haar beschikbaar. Welke dat is weten we niet, want ze worden mede op basis van hun karakter na de 7 weken toegewezen.