Op dit moment zijn er geen beschikbare pups. Op de planning pagina staan onze toekomst plannen. 

 

En dan? 

Wanneer de puppies geboren zijn zal ik dagelijks updates plaatsen in onze privé facebook groep. 

Op deze website zal ik ook proberen wekelijks iets te plaatsen, maar het meerendeel komt echt op facebook. Ik heb zelf ook niets met het medium, maar het is wel ideaal gebleken om iedereen die het leuk vindt om te volgen zo op de hoogte te kunnen houden.

Als de puppies 4-5 weken oud zijn beginnen we met het puppy bezoek van "vreemden". Daarvoor krijgen de moeders en pups ook bezoek, maar voor de moeders bekenden. Zo bouwen we dat langzaam op zodat alles zo ontspannen mogelijk verloopt. Samen met de gezinnen die op de lijst komen te staan, zullen we een aantal bezoekmomenten afspreken.  

 

Daarnaast heb ik ook een website gemaakt waar alle info voor de families terug te vinden is. Deze is prive met wachtwoord en deze gegevens krijgt men wanneer een plek voor een pup definitief is. 

 

Wanneer mogen de pups naar huis? 

Puppies verlaten ons nest als ze tussen de 8-9 weken oud zijn. Mochten ze de grens over gaan, dan houden we ze aan tot 15 weken. 

Voor de puppies ons verlaten laten we hun ontlasting controleren zodat we zeker weten dat ze “parasiet” vrij naar hun nieuwe families gaan. We gebruiken nooit standaard ontwormingsmiddelen omdat onze ervaring is dat ze dit 9-10x niet nodig hebben omdat ze geen wormen hebben. Aan de hand van hun titer uitslag worden ze hier gevaccineerd of krijgen ze individueel te horen wanneer ze weer gecontroleerd moeten worden. 

Wat zit er in hun puppypakket? 

Europees paspoort 

Chip registratie 

Contract 

Registratie bewijs van de WALA

Deken met hun nestgeur

Verschillend speelgoed 

Grote zak met snacks waar ze hele tijd mee kunnen doen

Verschillende beloningskoekjes

Klein zakje brokjes 

Vers vlees (KVV) voor minstens een week 

Lijn met tuigje (waar ze aan gewend zijn omdat ze met ons op stap gaan)