Ik hou geen wachtlijst bij... iets wat sommige mensen raar vinden, maar ik wil vrijheid hebben. Vrijheid om te kiezen om een mogelijke moeder over te slaan, vrijheid om te kiezen voor een andere reu waardoor de maat en of kleuren die in een nestje geboren kunnen worden, wellicht geheel anders zullen zijn dan eerst gedacht. Ik probeer de planning hieronder zo actueel mogelijk te houden. Lijkt een van de nestjes aan je voorkeuren te voldoen, dan kan je de pagina "beschikbare pups" in de gaten houden. Daar komt te staan wanneer men zich kan inschrijven. Dit zal altijd na de geboorte zijn, wanneer de pups gezond en wel bij hun moeder liggen te drinken. Hieronder staan een aantal mogelijkheden. Het wil niet zeggen dat al deze nestjes er daadwerkelijk gaan komen. 

 

Het is een spannend jaar voor ons want dit is het jaar dat een heleboel nieuwe eigen reutjes gekeurd mogen worden. Dus we duimen heel hard dat ze mooie scores krijgen, zodat we mooie nieuwe lijnen kunnen gaan toevoegen. Floris en Oscar zijn inmiddels goedgekeurd, Barney die we mogen lenen van Sweet Australian Labradoodles ook en over een paar maandjes volgen hopelijk onze Dinges en Bober. 

 

Voorjaar: 

Kroshka x Floris. mini pups in bruin en caramel en mogelijk parti. Kroshka is drachtig van een klein gemiddeld nestje voor haar formaat. De pups zullen omstreeks 1 juni geboren worden. 

Tums is gedekt door Oscar. Voor beide het mogelijke eerste nestje! Ze vonden elkaar erg leuk dus hopelijk kunnen we begin juni melden dat hun date geslaagd is geweest. Samen kunnen ze alle mogelijke kleuren en parti krijgen. 

Twizzle is gedekt door Boef. Rond 20 juni kunnen we een echo maken om te kijken of ze drachtig is. 

 

In de zomer: 
Ik weet nog niet zeker wie de partners van mijn meiden gaan worden. Afhankelijk van hun partners kunnen Dot en Lilou medium dan wel grote medium / grote mini krijgen. Jaffa zal voor mini's kunnen gaan zorgen. Zeker Jaffa hangt er een beetje van af hoe druk het gaat worden, anders sla ik haar nog een loopsheid over. 

 

In de winter:

Misschien Kip... Shmoop. Kip voor mini en kleine mediums, Shmoop voor grote mediums. Shmoop zal alle mogelijke kleuren krijgen, van Kip hangt dat af voor welke partner ik ga kiezen.