Ik hou geen wachtlijst bij... iets wat sommige mensen raar vinden, maar ik wil vrijheid hebben. Vrijheid om te kiezen om een mogelijke moeder over te slaan, vrijheid om te kiezen voor een andere reu waardoor de maat en of kleuren die in een nestje geboren kunnen worden, wellicht geheel anders zullen zijn dan eerst gedacht. Ik probeer de planning hieronder zo actueel mogelijk te houden.

Wel heb ik tegenwoordig een interesse lijst. (zie andere pagina op deze site) 

Lijkt een van de nestjes aan je voorkeuren te voldoen, stuur me een berichtje om dit kenbaar te maken en hou de pagina "beschikbare pups" in de gaten. Daar komt te staan wanneer men zich kan inschrijven. Dit zal altijd na de geboorte zijn, wanneer de pups gezond en wel bij hun moeder liggen te drinken. Hieronder staan een aantal mogelijkheden. Het wil niet zeggen dat al deze nestjes er daadwerkelijk gaan komen.

 

Winter:

Kip is drachtig van haar eerste nestje met Bober. Zij zullen kleine mediums krijgen, in alle mogelijke kleuren. Begin maart zullen de pups geboren worden. 

Shmoop is drachtig van haar tweede nestje. Zij zal vooral bruine pups krijgen met een mogelijkheid voor caramel. Haar pups zullen mediums en grote mediums worden. 

 

Ik hoop nog op Teddy... maar geen idee wanneer want haar cyclus is niet makkelijk te voorspellen. Het wordt onze laatste kans om te proberen. Mochten we er dit keer op tijd bij zijn dan wordt Floris de vader van haar nestje. 

 

Ik noem vooral de opties op. Dit wil absoluut niet zeggen dat deze ook allemaal gaan gebeuren. Dat bepalen we altijd op het moment dat de mogelijke mama's loops zijn. 

 

Eerste helft 2023:

Flossie zal rond maart loops worden. Voor haar ben ik nog aan het "zoeken". Waarschijnlijk gaat Dinges de vader van haar nestje worden. Pups zullen dan grote mediums/kleine standaards worden. 

 

Nazomer 2023: 

Twizzle x Dinges  mediums (allemaal blond/abrikoos/parti abrikoos) 

Tums x Floris  mini's in choco en caramel, parti in deze kleuren mogelijk  

Lana (als ze door de keuring komt, ze mag begin 2023 gekeurd worden) - mini's

 

Winter 2023. De mini maat wordt volop vertegenwoordigd: 

Jaffa x ?  "echte" mini's

Kroshka x Finn - mini's/grote mini's in caramel

Moisy (als ze net als Lana door de keuring komt)  mini's/grote mini's. Hopelijk kan ik een reu vinden die ook phantom is zodat ze haar eigen tekening aan alle pups doorgeeft.