Ik hou geen wachtlijst bij... iets wat sommige mensen raar vinden, maar ik wil vrijheid hebben. Vrijheid om te kiezen om een mogelijke moeder over te slaan, vrijheid om te kiezen voor een andere reu waardoor de maat en of kleuren die in een nestje geboren kunnen worden, wellicht geheel anders zullen zijn dan eerst gedacht. Ik probeer de planning hieronder zo actueel mogelijk te houden.

Wel heb ik tegenwoordig een interesse lijst. (zie andere pagina op deze site) 

Lijkt een van de nestjes aan je voorkeuren te voldoen, stuur me een berichtje om dit kenbaar te maken en hou de pagina "beschikbare pups" in de gaten. Daar komt te staan wanneer men zich kan inschrijven. Dit zal altijd na de geboorte zijn, wanneer de pups gezond en wel bij hun moeder liggen te drinken. Hieronder staan een aantal mogelijkheden. Het wil niet zeggen dat al deze nestjes er daadwerkelijk gaan komen. 

 

Het is een spannend jaar voor ons want dit is het jaar dat een heleboel nieuwe eigen reutjes gekeurd mogen worden. Dus we duimen heel hard dat ze mooie scores krijgen, zodat we mooie nieuwe lijnen kunnen gaan toevoegen. Floris en Oscar zijn inmiddels goedgekeurd, Barney die we mogen lenen van Sweet Australian Labradoodles ook en over een paar maandjes volgen hopelijk onze Dinges en Bober. 

 

Najaar:

Lilou is gedekt en de echo liet pups zien. Hoeveel dat moeten we afwachten, rond 3 september zullen we het weten... 

Dot is eind augustus loops geworden. Als het meezit wordt zij begin september gedekt door Barney van SweetDoodles. 

 

Winter:

We hopen op pups van Shmoop en het eerste nestje van Kip. Hun toekomstige partners die ik in mijn hoofd heb moeten nog gekeurd worden, dus ik kan nog  niet melden welke combinaties ik in mijn hoofd heb.