Jarenlang heb ik geen wachtlijst bijgehouden. Ik opende pas een wachtlijst op het moment dat een nestje geboren was. Veel mensen blijken dat "te los" te vinden, vandaar dat ik nu per gepland nestje een viertal aanmeldingen aanneem. 

Lijkt een van de nestjes aan je voorkeuren te voldoen, stuur me een berichtje om dit kenbaar te maken en dan kan ik samen met jullie bekijken dmv mail of telefonisch contact of ik denk dat het een fijne combi gaat zijn. De ene moeder hond heeft een hoger energie niveau dan een ander bijvoorbeeld, of soms zal een combinatie hele andere kleuren geven dan men in eerste instantie zou verwachten. 

Ik open hierbij mijn lijst voor: 

 

Flossie met Dinges: in Amerika gebruiken ze een mooie naam voor grote mediums/kleine standaards, namelijk "schmediums" Zij zullen samen rode/abrikoos/blond en parti pups krijgen. 

 

Eerste helft 2023:

Flossie zal rond maart loops worden. Voor haar ben ik nog aan het "zoeken". Waarschijnlijk gaat Dinges de vader van haar nestje worden. Pups zullen dan grote mediums/kleine standaards worden. Zoals jullie begrijpen is het inmiddels mei en is Flos nog niet loops geweest. Natuur is onvoorspelbaar. 

 

Lana is loops (23mei) en zal op date gaan met Oscar voor een nestje mini's. 

 

Nazomer 2023: 

Twizzle x Dinges  mediums (allemaal blond/abrikoos/parti abrikoos) 

Tums x Floris  of Tums x Oscar 

 

Winter 2023. De mini maat wordt volop vertegenwoordigd: 

Jaffa x ?  "echte" mini's

Kroshka x Finn - mini's/grote mini's in caramel

Moisy (als ze net als Lana door de keuring komt)  mini's/grote mini's. Hopelijk kan ik een reu vinden die ook phantom is zodat ze haar eigen tekening aan alle pups doorgeeft.