Ik hou geen wachtlijst bij... iets wat sommige mensen raar vinden, maar ik wil vrijheid hebben. Vrijheid om te kiezen om een mogelijke moeder over te slaan, vrijheid om te kiezen voor een andere reu waardoor de maat en of kleuren die in een nestje geboren kunnen worden, wellicht geheel anders zullen zijn dan eerst gedacht. Ik probeer de planning hieronder zo actueel mogelijk te houden.

Wel heb ik tegenwoordig een interesse lijst. (zie andere pagina op deze site) 

Lijkt een van de nestjes aan je voorkeuren te voldoen, stuur me een berichtje om dit kenbaar te maken en hou de pagina "beschikbare pups" in de gaten. Daar komt te staan wanneer men zich kan inschrijven. Dit zal altijd na de geboorte zijn, wanneer de pups gezond en wel bij hun moeder liggen te drinken. Hieronder staan een aantal mogelijkheden. Het wil niet zeggen dat al deze nestjes er daadwerkelijk gaan komen. 

 

Het is een spannend jaar voor ons want dit is het jaar dat een heleboel nieuwe eigen reutjes gekeurd mogen worden. Dus we duimen heel hard dat ze mooie scores krijgen, zodat we mooie nieuwe lijnen kunnen gaan toevoegen. Floris en Oscar zijn inmiddels goedgekeurd, Barney die we mogen lenen van Sweet Australian Labradoodles ook en over een paar maandjes volgen hopelijk onze Dinges en Bober. 

 

Voorjaar: 

Tums is gedekt door Oscar. Voor beide het eerste nestje. Ze krijgen mini's in een heel m ogelijk kleurenpalet maar geen bruin. Tums is mijn kleine knuffel uk thuis, mijn slaapmaatje. Ik roep altijd van Tums kunnen we er wel 10 hebben;) Ik kijk enorm uit naar deze pups! 

Twizzle is gedekt door Boef en ze verwacht rond haar eigen verjaardag, 21 juli, haar pupjes. 

Jaffa is gedekt voor mini's in choco en caramel voor pupjes in augustus. Alleen gokken we dat de timing niet helemaal goed was, dus we zijn heel erg benieuwd of het gelukt is of niet... begin juli is de echo. 

 

Zomer/herfst/winter: 
Toen ik 14 jaar geleden begon waren er nog een handjevol fokkers. Inmiddels zijn er honderden...Ik ben daarom voorzichtiger met plannen. Ik wil wel dat mensen ook daadwerkelijk op een pup van ons zitten te wachten en niet gewoon pups "produceren." Ik wil echt dat men er bewust voor kiest en dat mijn pups een fijn liefdevol hondenleven tegemoet gaat. Er zijn al veel te veel lieve honden op deze wereld die op een familie aan het wachten zijn, dus ik wil zo zorgvuldig mogelijk plannen. Ik heb op deze site een interesse lijst toegevoegd. Heb je de site gelezen, onze facebook pagina gevolgd en lijkt het je leuk om een doodle pup van ons in huis te nemen, stuur ons dan een berichtje. Aan de hand van deze berichten kan ik dan een volgende planning gaan maken.