Update December: Shmoopie is loops. Helaas gaat de dekking met DInges niet lukken. We gaan nu voor Bober. Shmoopie is echter nog niet gedekt. 

Kip is ook loops. 

 

************

Ik hou geen wachtlijst bij... iets wat sommige mensen raar vinden, maar ik wil vrijheid hebben. Vrijheid om te kiezen om een mogelijke moeder over te slaan, vrijheid om te kiezen voor een andere reu waardoor de maat en of kleuren die in een nestje geboren kunnen worden, wellicht geheel anders zullen zijn dan eerst gedacht. Ik probeer de planning hieronder zo actueel mogelijk te houden.

Wel heb ik tegenwoordig een interesse lijst. (zie andere pagina op deze site) 

Lijkt een van de nestjes aan je voorkeuren te voldoen, stuur me een berichtje om dit kenbaar te maken en hou de pagina "beschikbare pups" in de gaten. Daar komt te staan wanneer men zich kan inschrijven. Dit zal altijd na de geboorte zijn, wanneer de pups gezond en wel bij hun moeder liggen te drinken. Hieronder staan een aantal mogelijkheden. Het wil niet zeggen dat al deze nestjes er daadwerkelijk gaan komen. 

 

Het jaar is bijna ten einde....de tijd vliegt, dus deze laatste twee maanden ook;) Ik vond dit niet zo'n fijn jaar dus symbolisch vind ik het prima dat het bijna om is. Ik kijk uit naar Kip die moeder mag worden.. Ik ben benieuwd welke dochter van Dot gaat blijven... In het nieuwe jaar mag ook weer de nieuwe generatie gekeurd worden en zullen we het laatste nestje van Bobbie hopelijk tegemoet zien. Ik ben benieuwd of het nog mag gaan lukken met Teddy... tot nu toe zijn we steeds te laat met dekken. 

 

Winter:

We hopen op pups van Shmoop en het eerste nestje van Kip De verwachting is dat ze zo rond "nu" (november) loops zullen worden. Hun toekomstige partners die ik in mijn hoofd heb moeten nog gekeurd worden, dus ik kan nog  niet melden welke combinaties ik in mijn hoofd heb. De pups van Shmoop zullen wat groter worden, die van Kip in ieder geval grote mini, afhankelijk van de reu ook kleine medium. 

Ik hoop nog op Teddy... maar geen idee wanneer want haar cyclus is niet makkelijk te voorspellen. Het wordt onze laatste kans om te proberen. Mochten we er dit keer op tijd bij zijn dan wordt Floris de vader van haar nestje. 

 

Ik noem vooral de opties op. Dit wil absoluut niet zeggen dat deze ook allemaal gaan gebeuren. Dat bepalen we altijd op het moment dat de mogelijke mama's loops zijn. 

 

Eerste helft 2023:

Dan hebben we in de eerste helft van het jaar de zusjes Flossie en Bobbie. Flossie zal zeker grote mediums/kleine standaards krijgen, Bobbie kan alle maten krijgen (zij is medium) afhankelijk van de reu die gekozen gaat worden. Voor Bobbie wordt het haar laatste nestje. 

 

Zomer 2023: 

Twizzle x Dinges  mediums (allemaal blond/abrikoos/parti abrikoos) 

Tums x Floris  mini's in choco en caramel, parti in deze kleuren mogelijk  

 

Herfst/winter 2023 dit zijn een heleboel opties waar we een paar van gaan kiezen. Het zijn vooral de mini's mama's en mogelijk Zoobilee voor de grotere maat.  

Jaffa x ?  mini's

Kroshka x Finn - mini's in caramel

Lana (als ze door de keuring komt, ze mag begin 2023 gekeurd worden) - mini's mogelijk met Floris (alle kleuren mogelijk) 

Moisy (als ze net als Lana door de keuring komt)  mini's. Hopelijk kan ik een reu vinden die ook phantom is zodat ze haar eigen tekening aan alle pups doorgeeft.  

Zoobilee - grote mediums - standaards. We hebben samen met fokkers in Noorwegen (over makkelijk gesproken haha) een standaard reu uit USA gekocht, Deze hoop ik voor Shmoop/Flossie/en Zoobilee te kunnen gebruiken. Maar of we ook daadwerkelijk met de auto naar Noorwegen kunnen voor een dekking hangt af van wanneer ze loops worden, het weer in Noorwegen etc...