Zoals ik voor mijn families al jarenlang in hun privé groepen op facebook al deel, zijn er een hoop producten die je echt nodig hebt voor de verzorging van je pup en hond. 

Hieronder zal een lijst volgen van producten die ik zelf gebruik en die ik iedereen kan aanraden. 

 

Er zijn een aantal boeken die ik echt heel handig vind. Een van de beste boeken mijn inziens is de forever dog van dr Karen Becker. Inmiddels in veel talen gepubliceerd dus ook voor de mensen die Engels lastig vinden, NL vertaling is inmiddels  ook beschikbaar.

 

Onze pups worden grotendeels grootgebracht via de Badass methode. De bedenker/ontwikkelaar van deze methode heeft nu ook een gids gemaakt voor de families. Helaas is deze wel in het Engels, maar mocht dat geen probleem zijn, een echte aanrader. Bestellen kan via

https://liselotte.krtra.com/t/d1uOU0AY8JZa

 

Opvoeding/gezondheid:

 

Voeding-snacks: 
Doodles staan er om bekend niet de makkelijkste eters te zijn. Mijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar zo "onbewerkt" mogelijk eten zoals KVV. Maar niet iedere hond vindt dit lekker en dan is een alternatief om te proberen Butternut, een verse maaltijd die gekookt is voor honden. Inmiddels heb ik van een heleboel families gehoord dat zij hier goede ervaringen mee hebben. Uiteraard zijn er ook honden, die dit niet het lekkerste vinden. Dat is altijd uitproberen en dat gaat makkelijker met een kortingscode : Je krijgt nu 60% korting op je eerste Butternut Box (en 30% op je tweede box). https://butternutbox.com/Liselotte2?share_source=copylink πŸΆπŸ’› Het is makkelijk te annuleren of op een kalender aan te geven wanneer je wat wil ontvangen. Naast de maaltijden hebben ze ook snacks en extra's zoals bone broth. 

 

Hulpmiddelen koken: 

 

Vachtverzorging:

 

Algemene verzorging: 

 

Lijnen/halsbanden/riemen: