TWIZZLE EN BOEF PUPS

 

3 juli

Ik denk dat het duidelijk is dat dracht (of zwanger zijn bij vrouwen) en hitte niet altijd een fijne combinatie is. Twizzle heeft de afgelopen tijd dan ook echt helemaal niets gedaan. Ze groeit enorm, terwijl ze niet heel erg veel eet. We zijn zo benieuwd wat er over zo'n 2.5 week geboren gaat worden... En voor Twizzle hoop ik dat de  temperatuur niet meer richting de 30c gaat. 

22 juni 

Twizzle is drachtig! De dierenarts denkt van een mooi buikje vol. Twizzle is vanaf dag een na de dekking niet meer de speelse dame die ze normaal is. Slapen slapen slapen, knuffelen en eten. Meer wil ze niet... Ze zit erbij alsof ze al bijna moet bevallen, maar ze heeft nog een klein maandje te gaan. Ze is zo lief, ik kan niet wachten om te zien wat er geboren gaat worden... In 1 echo beeld zagen we al 5 vruchtjes. De dierenarts had een foto daarvan gemaakt, hopelijk krijg ik die nog een keer in de mail. 

 

 

Voor Twizzle was het haar eerste dekking en ze vond het best een beetje spannend. Ze wou heel graag (zeker de tweede dekking toen ze dacht "hey die ken ik!" ) maar ze was een combinatie van speels en voorzichtig. Beide dagen na de dekking hebben ze nog wat tijd met elkaar doorgebracht dus het was zeker een positieve ervaring.